The Fighter’s Firm.

Sinds de oprichting in 2010 is The Fighter’s Firm gespecialiseerd in het geven van kickboks trainingen in Almere Poort. The Fighter’s Firm staat voor respect, discipline en moed en deze kernwaarden staan centraal tijdens onze trainingen.

The Fighter’s Firm. Voor iedereen.

Zowel jeugd en volwassen recreanten als bedrijven zijn welkom bij The Fighter’s Firm. Of het nu gaat om kickboksen, clinics, fitness of personal training wij dagen iedereen uit om zowel fysiek als mentaal tot het uiterste te gaan –

U kunt bij ons terecht voor:
  • Kickboks lessen Jeugd (6-15 jaar)
  • Kickboks lessen Volwassenen (vanaf 15 jaar)
  • Personal Training
  • Kickboks en Fitness Clinics

Float like a butterfly, Sting like a bee.
– Muhammad Ali

De Training Methode

The Fighter’s Firm traint op basis van de Chakuriki vechtstijl wat in feite een blend is van meerdere vechtsporten met kickboksen als uitgangspunt. Chakuriki staat naast fysieke kracht (lenigheid en snelheid) voor mentale kracht, (discipline, moed, intelligentie, zelfbeheersing en respect). Deze kernwoorden definiëren The Fighter’s Firm en heeft als doel deze vaardigheden en waarden over te dragen aan haar leerlingen.

Kom ook kickboksen in Almere Poort en vraag een GRATIS proefles aan!

Meet De Trainers.


Roy Plak

GeborenSuriname, 1957
FunctieHoofd Trainer, Eigenaar
SpecialisatieKickboksen, Taekwondo, Shaolin Kung Fu, Chakuriki
KernwoordenRespect, Discipline, Moed, Intelligentie, Zelfbeheersing

Mijn naam is Roy Plak, geboren in 1957 in Suriname en in 1979 naar Nederland verhuisd. Op 11-jarige leeftijd ben ik begonnen met het leren van Taekwondo, hierin ben ik tot de zwarte band gekomen. Daarna heb ik mij verdiept in Karate waarbij ik de bruine band heb behaald. Tevens ben ik de vechtsporten Boksen, Shaolin Kung Fu gaan bestuderen en beoefenen. Mijn grote passie voor de vechtsporten, de discipline en innerlijke rust die deze sporten met zich meebrengen hebben mij doen besluiten om deze passie te delen en verzorg om die reden sinds 1980 vechtsportlessen.


Assistent Trainers

Yassine Moufid

GeborenAlmere, 2002
FunctieAssistent Trainer Jeugd
SpecialisatieKickboksen
KernwoordenRespect

Ayla Noordenbos

GeborenLelystad, 1990
FunctieAssistent Trainer Volwassenen
SpecialisatieKickboksen
KernwoordenRespect